Охочих встановити металопластикові вікна у своєму будинку чи квартирі багато, адже ці конструкції є поєднанням багатьох переваг. Вони добре зберігають тепло всередині приміщення, захищають від протягів та сторонніх шумів. Профілі мають сучасний, естетичний вигляд, добре вписуються в будь-який інтер’єр. Їх встановлюють і в офісах, виробничих приміщеннях, у готелях, ресторанах. Перш ніж замовити послугу, потрібно визначити її вартість.

Ціна має велике значення для кожного користувача. Зазвичай із заміною вікон одночасно робиться капітальний ремонт у квартирі чи будинку. Це передбачає чималі витрати. Орієнтовану вартість скаже замірник після розрахунку всіх необхідних параметрів. Та не кожен готовий чекати результатів так довго. Найкраще скористатися онлайн-калькулятором за посиланням: https://vikna.ua/uk/calculator/.

Переваги калькулятора вікон

Чекати замірника чи розрахувати самостійно — дуже складно. Тим більше якщо точно ще невідомо, які саме вікна хочеться встановити. Калькулятор допоможе визначитись із параметрами й обрати варіант, який найбільше влаштовує за вартістю та характеристиками. Щоб розрахувати вартість вікна на сайті vikna.ua, не знадобиться багато часу. Сам процес дуже простий, варто лише підставити потрібні дані.

Головною перевагою калькулятора є його абсолютна точність. За його допомогою вартість вираховується до кожної копійки. Результати видаються швидко. Достатньо лише вказати усі потрібні параметри. Їх можна змінювати, якщо певний варіант видається дуже дорогим. Сервіс дає можливість вибрати найкращу конфігурацію із запропонованих. Доступні різні кольори, склопакети, виробники. Можна обрати як вітчизняну, так і імпортну продукцію, комплектувальні, фурнітуру більше ніж від 10 брендів.

Калькулятор вікон дає можливість не тільки дізнатись вартість. Так, після того, як вийде знайти свій варіант за склопакетом та іншими критеріями, можна відразу викликати замірника. За послугу додатково нічого сплачувати не потрібно. Розрахунок доступний без монтажу, із встановленням відповідно до параметрів ДСТУ, або за «теплою технологією». Так, можна розділити вартість самого вікна та робіт із встановлення.

0A5NB50v_feKOCBDPdzECmVN7dism_vq5Aa8mS99DN3xqidEsQ6tQcu7oBPq6JubgCivvSUNkAYqWSVmbjeLzbe6pLG60hiO61295upvEsPdodR28Jk7t9L1bi4-v-F5pjIZigXg6rJML5LNHLMN7wQ

Калькулятор вікон: як правильно користуватися

Щоб зробити правильний прорахунок вікон, треба спершу визначитись, скільки їх треба та приблизно знати параметри віконних отворів у кімнатах. Якщо все це вже зроблене, далі варто дотримуватись такого алгоритму:

  • обрати тип, розміри конструкції;
  • вказати виробника й профіль;
  • обрати колір (доступний не лише білий);
  • вказати потрібний склопакет (одно- чи двокамерний, з енергозаощаджувальним склом або без нього тощо);
  • вибрати виробника комплектувальних, фурнітури.

Якщо потрібні вікна пластикові, калькулятор легко і швидко допоможе визначитись із найкращим варіантом.