Ідеальний жіночий одяг – це не мільйон полиць, забитих всілякими моделями, фасонами та квітами різного одягу, а грамотно складені та правильні комплекти одягу, які взаємозамінні між собою. Стилісти і дизайнери називають такі комбінації – капсула.

Зазвичай капсульний гардероб це 10-15 одиниць речей, за допомогою яких можна скласти велику кількість різнопланових образів та комплектів речей, змінюючи їх між собою та доповнюючи іміджевими аксесуарами чи яскравими акцентними речами.

5zxlkOAhvNs32qdUqngtzsqb2ScNXEWp4iasA8t7b4p3tf_iEBV8UP6z9b8AYPi-zmWYNWW3cHbcjx5NUM28RWIZ0NDudFisn1C8lUHGxyWcBNIydv9ut3D2SStq2vEVI_I1JPa1kpzW0_0L0cv2_Uj635YkxcYerhcq_rDNXdfQ6YPz0pV3xJxkw8Y4yQ

Базова капсула поза часом

Сьогодні, щоб стильно виглядати і бути в тренді, не обов’язково кожен сезон оновлювати свій гардероб і змінювати стиль – від улюбленого романтичного, до спортивного або від кежуал до класики. Достатнім буде зібрати грамотний базовий комплект речей, які дозволять мати оригінальну капсулу поза часом і лише посезонно розбавляти його якимись актуальними трендами і оригінальними фішками.

Класичний жіночий одяг базового гардеробу, який буде актуальним багато сезонів поспіль, сьогодні може виглядати так:

  • сукня в стилі Коко Шанель – незамінна частина жіночого гардеробу, маленька чорна сукня будь-якого силуету, який вам сподобався, яку можна одягати на всі випадки життя.
  • однобортний чи двобортний тренч бежевого або чорного кольору, який поєднується з будь-яким одягом та стилем, а ще просто ідеальний верхній одяг для холодних сезонів.
IIncvLtKBZkzHI_LDpnWRFXdznVJGOmCAcWWRDG_21as0h-L7pbDaRu69QFaBvMYp3OHD2xXcsvDHLi4qr23Cz3EcB9oXyKqhwNVLOxlit5R7_3qMIPR_bu8RO7sd2G6q3DqQSXb7Wev0vrBoQWlaD0mtE0y9ioxBysQfvKxP_oSkDocZLRCDjjajZGoJg
  • шкіряна куртка – це тренд кожен сезон, а сьогодні і зовсім просто зірка всіх стрітстайл луків. Стилісти кажуть, що з кожним роком, завдяки потертостям, що виникають, ця річ стає ще стильнішою, ніж була до, а значить, носити її можна необмежений час.
  • брючний костюм – ні для кого не секрет, що сьогодні це вже не просто одяг для офісу чи ділових зустрічей. Це ідеальний образ на всі випадки життя, в якому будь-яка дівчина виглядає чарівно, а значить, вам варто купити костюм гарної якості ідеальної посадки.
  • спідниця-олівець надасть впевненості, жіночності та сексуальності будь-якій дівчині. А ще це ідеальний варіант низу на всі випадки життя для власниць будь-якої комплекції.
  • біла сорочка класичного крою – чергова річ поза часом, на яку варто витратитися, тому що вона ідеально виглядатиме як у класичних образах, так і в кежуальних аутфітах.
COLj8nc6GQ-KelovoSY5HHFhKhazm9c8ehfwztWW6WFY8u4CR48y7QghsPgSk_gwUApG_rE4sUE6HlwsMR8wNiHRAlCHErBLB6UL_E4e10KlVnAQ8aChxCD7eR6ZmqGCIN6F5GRcAtvchrb0PgGI-jYtzn4Uq2MsA4YwnMssscTO8Crvj9PDxOlSNYhJag
  • джинси також потрапляють до списку топових речей без яких не обійтися: це зручно, практично і красиво. Щоправда, стилісти рекомендують вибирати класичні моделі прямого крою темно-синього кольору. Інші трендові моделі доречні того чи іншого сезони, а ці будуть актуальні завжди.
  • одягнути з брюками, спідницею або джинсами можна тільник. Це ідеальне поєднання прийшло до нас від француженок і ось уже стільки років поспіль не втрачає своєї актуальності та важливості. Довгий або укорочений рукав, футболка або світшот – обирайте все, що вам сподобається в чорно-білу смужку.
  • не можна не відзначити у цьому списку і кашеміровий светр базового кольору. Завдяки своєму якісному матеріалу він точно прослужить багато років і завжди поєднуватиметься з будь-яким одягом з вашого гардеробу.

Не забувайте також про взуття та аксесуари, які також варто додати до списку під час створення гардеробу поза часом. Класичні човники на шпильці, балетки без підборів, черевики на грубій підошві, сумка-клатч та класична якісна сумка зі шкіри – те, без чого не обійтися. 

Доповнюйте свої образи іміджевими аксесуарами чи прикрасами та знайдіть свій власний стиль, який точно відображатиме ваш внутрішній світ!