Дуже часто виробники тренажерів в гонитві за зниженням собівартості комплектують свої вироби одноразовими неякісними деталями, які розраховані на роботу строго до закінчення гарантійного періоду-тобто не більш 1 року. Після поломки перед користувачем стоїть питання купити новий тренажер або спробує реанімувати старий.

Однією з з причин найчастіших поломок в елептичних тренажера є приводний ремінь.

Ремінь, розрахований на еліптичний тренажер, являє собою виріб, виготовлений з якісного, міцного та гнучкого матеріалу. Приводний ремінь виступає цінним компонентом тренажера для кардіотренувань. Саме він активізує бігову конструкцію і на 100% підтримує продуктивність тренувань. Пристосування прослужить довго, адже воно призначене на тривалий термін використання. У ременя три шари — основний V-подібний шар у вигляді клинів, нерозтяжний з ниток, зносостійке покриття. 

Особливості пристрою 

До ключових переваг зазначеного виробу відносяться:

  • зносостійкість покриття;
  • застосування високоякісних матеріалів у виробництві;
  • відсутність шуму й вібрації у процесі роботи;
  • ніяких прослизань завдяки гарному зчепленню з робочою поверхнею шківа.

Замінити ремінь до орбітреку потрібно в декількох випадках. Наприклад, коли тренажер більше не працює, чути скрип і сторонні шуми, а також при витонченні покриття, наявності тріщини й розривів. 

ремінь для орбітрека

Де придбати за вигідною ціною?

Правильно підібрати приводний ремінь для орбітреку вийде, якщо точно знати марку тренажера або довжину в міліметрах, також важливо таке значення як кількість ребер. Якщо вам складно визначити необхідні параметри або ви не розбираєтеся у цій області, можете звернутися в «Технофітнес», де працюють професіонали. Вони допоможуть з вибором товару, підкажуть, яка модель підійде ідеально. Магазин відправляє товар тільки після того, як співробітники ретельно оглянуть його на предмет браку. Це мінімізує ймовірність повернень. 

Чому купувати онлайн зручно? 

Інтернет-магазин «Технофітнес» надає можливість купити необхідне пристосування за пару хвилин у будь-якому місці. На оформлення замовлення йде мінімум часу, як і на пошуки завдяки великому асортименту виробів. При виникненні питань можна зв’язатися з менеджерами, які на зв’язку 24/7. У нас часто проводяться акції, влаштовуються знижки, щоб клієнти могли зробити вигідні покупки й порадіти гарячим пропозиціям.