Останнім часом дуже популярними стають подарункові набори з косметикою. Великий попит мають адвент-календарі, створені спеціально для тих, хто бажає завжди бути привабливими й дбати про себе. Це чудовий варіант подарунка не лише на Новий рік, але й до будь-якого іншого свята. Такий сюрприз стане оригінальним та здивує адресата будь-коли. На сайті Notino є багато варіантів, які відрізняються за наповненням.

Широкий асортимент пропозицій дозволить обрати найкращі варіанти, керуючись потребами й особливостями конкретної людини. Адвент-календарі з косметикою оформлені оригінально й красиво, тому займуть почесне місце під новорічною ялинкою. Дарують їх не тільки жінкам, а й чоловікам. Є можливість обрати варіанти для всієї родини.

Які головні особливості

З кожним роком з’являється все більше варіантів для привітань рідних і близьких. Асортимент магазинів поповнюється новими товарами, тому здивувати сучасну людину дуже складно. Адвент календар насамперед привертає увагу завдяки яскраво оформленій коробці, яка завжди виглядає унікальною, буває, що її створюють у певній тематиці. 

Всередині пакунка знаходиться багато різноманітної косметики. Засоби можуть бути різними за призначенням чи випущеними в одній серії. Для наповнення застосовують як мініваріанти, так і повноцінні версії продукції. Бокс розрахований на 25 косметичних одиниць. Їх потрібно використовувати по одній щодня. Отже, одного набору вистачає рівно на 25 днів. Це робиться не так, як хочеться, а за інструкцією.

Кожен продукт в адвент-календарі займає своє місце й розрахований на застосування в певний день. Щоб було простіше, вся косметика у комплекті помічена номерами, які означають конкретний день, коли потрібно скористатися тим чи іншим засобом. Тільки так вдасться досягти максимального ефекту й точно оцінити, як усе працює. Розібратися нескладно, все дуже зрозуміло описано в інструкції.

Переваги, правила вибору

Адвент-календарі дуже популярні, адже часто в одному наборі знаходиться багато косметичних новинок від відомих виробників. Це чудова можливість спробувати їх, оцінити ефект і зрозуміти, чи варто купувати той чи інший засіб окремо. Такі подарунки особливо популярні серед б’юті-блогерів. Більшість наборів коштують недорого, тим паче ті, у яких є пробники чи мініверсії продукції. Це можуть бути як тонізувальні, так і очищувальні, живильні, зволожувальні засоби.

Асортимент дуже широкий. Щоб було простіше вибрати, варто керуватися такими критеріями, як-от:

  • призначення. Випускаються окремо набори для жінок, чоловіків, різних вікових груп;
  • оформлення. Можна вибрати упаковку не просто зі стильним дизайном, а й у певній тематиці, колірній гамі, конкретному стилі;
  • виробники. Найкраще обирати комплекти, де є косметика від відомих світових брендів.

У деяких боксах є продукція лише одного призначення (наприклад, тільки для догляду за волоссям). Бувають і різноманітніші.