Меблювання офісу відіграє важливу роль у загальному сприйнятті компанії. Потенційний партнер або співробітник, який вперше відвідав офіс, завжди порівнує почуті відгуки з побаченою картинкою. І якщо виникає дисонанс (наприклад, солідні рекомендації не підкріплюються реальною обстановкою), відвідувач сумнівається, чи можна довіряти цій компанії. Саме тому важливо підібрати меблі, які найкращим чином презентуватимуть фірму, відповідатимуть її корпоративному стилю.

У той же час, бездоганного візуального вигляду недостатньо. Меблі повинні бути практичними та функціональними. Адже це особлива категорія предметів інтер’єру, яка орієнтована на інтенсивну експлуатацію упродовж усього робочого дня. 

Будь-який тип меблів — стіл, шафа чи то крісло офісне, як правило, характеризується простими формами, прямими лініями, лаконічним оформленням. При цьому вибір конкретного предмету може відрізнятись залежно від категорії людей, які будуть ним користуватись — звичайний персонал або керівник.

R2_Qk4Zi8FRg4kkfS9Fd0lxxvPpuLAfHf0XSjdcowSeFYKvEy7PI09iFIOcYb_v4qWl7GKK-NZ0LbmLGaB-E6KO7_bVxgkECyIz9FqkPz4DRbAEhh80DYwIHQvHquPqsuLA7FlG5IjKaB-MSQZrH9a4nS5wMCz8oCkxS5IT5SE2T081lR4U34dJoLDe8ig

Фото https://aklas.ua/. Крісло АКЛАС Сіті

Меблі для персоналу

Перед тим, як облаштувати робочий офіс, в першу чергу необхідно визначити, що саме потрібно кожному працівнику для продуктивної роботи. Найбільш функціональним предметом на робочу місці є стіл. Він може бути комп’ютерним або операторним, відрізнятись розміром стільниці та кількістю ніш. Вибір конкретного варіанту залежить від того, як людина проводить більшість робочого часу — за комп’ютером, паперами або розмовляючи з клієнтами. Вирішивши купити стіл офісний на сайті “Аклас”, ви можете підібрати предмет інтер’єру, оптимальний для того чи іншого типу діяльності.

Крім столу кожному співробітнику потрібне місце для зберігання офісного приладдя та різної документації. Найзручнішою вважається мобільна тумба, оскільки будь-якої миті її можна перекотити. Жодне робоче місце не обходиться без крісла або стула. Працівникам, прийшовши на роботу в холодну або дощову погоду, потрібно також десь роздягатись. І бажано, щоб це була шафа, в якій можна сховати всі персональні речі.

bDjgumEmcK04Y_eGhZlbEQIB-tlpKwpogB086FbCHMjKj0OvocA-xTb9scPuR_yl___3FRlNTh4GMRhP5Q71RBK_OmfsUuTQcdVxNpM4DC31NKbrsza_jzjZVZ2lPeO52fclwMqXaS9HhryBnLaYQ7yxbvOhm22fVDiVf8HPiLXIgStm-tA1DY1zzZuadw

Фото https://aklas.ua/. Стіл M-Concept Серія Сенс

Меблі для кабінета керівника

Необхідним набором для кабінету є робочий стіл, крісло та шафа. Стіл для керівника зазвичай більш масивний, виконаний із натуральної деревини або іншого елітного матеріалу. Нерідко для кабінету директора обирається конференц-стіл, за яким можна провести нараду та переговори. Якщо кабінет невеликий, замінити конференц-стіл може брифінг приставка. 

Для оббивки крісла, як правило, використовується шкіра або її аналоги штучного походження. Не завадить кабінету директора диван та журнальний стіл. Також такі меблі є актуальними для холу або іншого приміщення, де клієнти можуть очікувати на обслуговування.

Обставити офіс з нуля можна за допомогою сайту меблів АКЛАС. Асортимент магазину дозволяє підібрати оптимальні рішення для будь-якого інтер’єру та відповідно до діяльності співробітника.