Негаразди з централізованим водопостачанням досить часто виникають практично у всіх містах України. Найчастіше ця проблема полягає у відключенні гарячої води на декілька місяців, або ж на все літо. В зоні особливої уваги – будинки, в яких взагалі відсутня опція подачі гарячої води на загальних основах. Саме тому продукція, яка реалізується в інтернет-магазині Santehservis, буде дуже доречною для перерахованих вище та багатьох інших випадків.

Ми пропонуємо купити бойлер, газову колонку чи спеціальний водонагрівач – асортимент нашого онлайн-майданчику надзвичайно різноманітний. При цьому кожен покупець має можливість орієнтуватися своїми запитами і фінансовими можливостями.

Наші пропозиції

Відвідуючи магазин сантехніки Santehservis, ви можете користуватися зручною пошуковою системою сайту, яка пропонує товар у такій класифікації:

  • Бойлери – проточні, накопичувальні, непрямого нагріву, комбіновані. Їх особливістю є те, що нагрівання води відбувається через теплвий носій – антифриз або воду.
  • Електричні водонагрівачі проточного типу. Суть роботи цих виробів полягає у нагріванні води за рахунок енергії, яка отримується з електромережі.
  • Газові колонки. Такі нагрівачі відносяться до проточного формату, при цьому вони функціонують від природного газу, який надходить з трубопроводу магістралі.

Окремим сегментом каталогу варто виділити бойлери з кольоровим корпусом. Такий формат техніки дає можливість підбирати вироби з врахуванням дизайнерської концепції інтер’єру. Також у нас можна знайти і різні комплектуючі до основного товару.

Особливості вибору

Надзвичайно великий вибір товару зумовлений у нас наявністю продукції від найкращих виробників. До їх переліку входять компанії Atlantic,  Gorenje, Bosch тощо. Під час підбору потрібної моделі техніки користувачі можуть враховувати наступні опції:

  • потужність, яка вимірюється у Вт;
  • тип розпалювання – п’єзо, електричне, на батарейках та інше;
  • формат відведення газів для колонок та вид камери згоряння.

Також покупці можуть легко визначитися з ціновим діапазоном.

Для замовлення потрібного товару вам потрібно просто заповнити спеціальну форму на сайті, вказавши вибрану вами модель та деякі інші дані. За потреби менеджери магазину завжди готові надати кваліфіковану консультацію стосовно будь-якої товарної позиції.

Оплата за товар проводиться найзручнішим для вас способом. Ми організуємо швидку доставку за вказаною адресою, використовуючи послуги транспортних служб України за їх тарифами.