Всі ми знаємо про користь здорового способу життя, правильного харчування, прогулянок на свіжому повітрі та фізичної активності. Ми, жінки, хочемо гарно виглядати і добре себе почувати незалежно від нашого віку, пори року та дня місяця. І саме природа нам здатна в цьому допомогти.

Екстракт плодів прутняка звичайного (лат. Rhamnus cathartica) є незамінним помічником у повсякденному житті кожної жінки. Він містить багато корисних речовин, вітамінів, мінералів та антиоксидантів, які:

– зміцнюють та підтримують імунну систему;

– захищають клітини від пошкоджень, спричинених вільними радикалами;

– допомагають боротися з інфекціями;

– мають протизапальні властивості, які знімають запалення в організмі, сприяють покращенню здоров’я та мають обезболюючий ефект;

– містять речовини, які мають заспокійливий ефект на нервову систему – вони корисні для тих, хто страждає від тривоги, стресу та інших, пов’язаних з нервовою системою, проблем.

Екстракт плодів прутняка звичайного є основним компонентом натурального рослинного препарату Циклодинон (https://cyclodynon.com.ua/).

Корисні властивості плодів прутняка звичайного

Препарат Циклодинон має ряд корисних властивостей, які можуть допомогти у підтриманні жіночого здоров’я та покращенні фізичного та емоційного самопочуття:

  • Однією з найважливіших властивостей Циклодинону є його здатність покращувати роботу жіночої репродуктивної системи.
  • Циклодинон містить рослинні екстракти, які можуть допомогти у зменшенні симптомів, болю та дискомфорту під час місячних, а саме: запальні процеси, головні болі, нервозність та іритабельність.
  • Крім того, Циклодинон буде корисним у лікуванні безпліддя та інших проблем зі здоров’ям репродуктивної системи, шляхом регулювання рівня гормонів, що підвищить шанси жінок на вагітність.
  • Циклодинон стане незамінним для зменшення симптомів, пов’язаних із менопаузою. Він допоможе у полегшенні стану під час гарячих хвиль, нервозності та іритабельності, які часто виникають у жінок під час менопаузи. Препарат також підтримує рівень гормонів, які сприяють здоров’ю жінки в цей період.