Лазерна епіляція на сьогоднішній день користується особливою популярністю як серед жінок, так і серед чоловіків різного віку. З її допомогою можна досить швидко й безболісно позбавитися небажаного волосся на різних частинах тіла. При цьому клієнти назавжди забудуть про регулярне використання бритви, про врослі волоски, подразнення на шкірі та інші недоліки. Лазерна епіляція Вінниця відноситься до списку затребуваних апаратних процедур, які гарантують тривалий ефект.

Саме цей ефект і є однією з основних причин, через яку лазерна епіляція вважається досить поширеною в різних країнах. Адже більшість людей незадоволені необхідністю регулярного повторення процедур видалення волосків, як це відбувається у випадку з використанням:

  • електричних епіляторів;
  • спеціальних кремів для видалення небажаного волосся;
  • воскових смужок та інше.

Все це гарантує гладку шкіру лише протягом кількох тижнів або навіть днів. Лазерна процедура пропонує проведення профілактичних (повторних сеансів) лише 1 раз на 2-3 роки, залежно від індивідуальних особливостей кожної людини. Головне – пройти призначений курс, а потім можна насолоджуватися гладкою шкірою протягом довгого часу.

Основний список переваг лазерної епіляції

Порівнюючи лазерну епіляцію з іншими не менш поширеними способами видалення волосся, необхідно відзначити відразу кілька важливих переваг:

  1. Не потрібна тривала підготовка до процедури у вигляді відрощування волосся (як у випадку із шугарингом або восковими смужками).
  2. Помітна економія часу кожного клієнта.
  3. Між процедурами курсу можна і навіть потрібно користуватися бритвою.
  4. Максимальний комфорт під час проведення лазерної епіляції.
  5. Відсутність рубців чи шрамів.
  6. Можливість позбутися як від темних, так і від світлих волосків на тілі. Все це завдяки сучасним апаратам, які дають змогу скористатися послугою епіляції людям з різними фототипами.
  7. Зберігається гладкість шкіри, відсутнє почервоніння, незалежно від пори року.

Незважаючи на те, що вартість однієї процедури лазерної епіляції вище в порівнянні з шугарингом або іншими способами видалення волосся, такі фінансові витрати будуть цілком виправдані. Адже повноцінний курс цієї епіляції все одно обходиться набагато дешевше, ніж постійні салонні процедури, які потребують певної регулярності. Крім того, можна назавжди забути про таку поширену проблему, як вросле волосся, насолоджуючись красивою та гладкою шкірою.