Раптова смерть людини за кордоном стає не просто горем для її родини. Вони повинні приймати непрості рішення, організуючи процес по доставці тіла додому. Наприклад, перевезення померлих з Польщі до України передбачає необхідність спілкування з відповідними органами, збір потрібних документів, пошук транспортного засобу та людини, яка зможе супроводжувати вантаж 200 на легальній основі.

І якщо не знати чужої мови, не мати навичок спілкування з державними органами в Польщі, то ці всі процеси можуть затягнутися дуже надовго. Саме тому, найбільш прийнятним виходом з подібної ситуації стане звернення до спеціалізованої служби – такої, як компанія Мilinskiy.

В чому її переваги?

Перевезення тіла померлого з Польщі – не єдина форма надання послуг від ритуальної служби Мilinskiy. Наша команда створює всі необхідні умови для швидкої та якісної репатріації тіла до України. Організовуючи всі етапи цього непростого процесу, наші спеціалісти є максимально уважними до кожної дрібниці. Основними перевагами співробітництва з нами можна вважати:

  • повний цикл послуг, які будуть необхідними для кожного окремого випадку;
  • перевезення тіла спеціалізованим транспортом з врахуванням реалій оточуючого середовища;
  • оптимально короткі терміни – ми доставляємо вантаж 200 максимально швидко;
  • до переліку послуг входить збір та оформлення документів;
  • цілком прийнятна цінова політика – ми забезпечуємо репатріацію тіла з Польщі за доступною вартістю, а за наявності у померлого діючої страховки послуга здійснюється безкоштовно.

Точний обрахунок вартості здійснюється лише після уточнення всіх подробиць та побажань замовника. 

Як оформити замовлення в Мilinskiy?

Підготовкою тіла, потрібних паперів та супроводом покійного в дорозі займатимуться працівники нашої компанії.  Родичам та знайомим померлого залишиться лише приїхати на цвинтар та взяти участь в церемонії прощання та поховання.  

Представники нашої компанії тримають постійний зв’язок з клієнтами. Ми забезпечуємо кваліфіковані консультації в межах своєї компетенції – просто залиште запит на сторінці сайту, і ви отримаєте зворотній дзвінок від спеціаліста протягом 10 хвилин. Для подачі заявки на послугу потрібно буде просто зателефонувати нам, або заповнити спеціальну форму на сайті.

Представники Мilinskiy виконають всі заходи в межах укладеного договору. За необхідності ви можете оформити на нас довіреність, що значно полегшує нам процес перевезення тіла, кремації або поховання.