Електроскутер — екологічно безпечний, комфортний та економічний тип транспорту. Підходить для прогулянок містом та поїздки на роботу й навчання. Він легкий, компактний та безшумний. Розглянемо 3 моделі електроскутера від популярних виробників.

Maxxter FALCON

Пристрій виготовлений в яскравому дизайні та різних кольорах. Ідеально підходить для міських доріг. Дає змогу дістатися місця призначення з комфортом та без заторів. Запас ходу транспортного засобу становить до 80 км. Максимальна вага, яку може витримати пристрій, — 200 кг. Заряд відновлюється приблизно за 8 годин. Оснащений потужністю 1000 Вт. Зважайте на ці технічні характеристики, щоб купити електроскутер у Львові для захопливих прогулянок.

Захист від крадіжки забезпечується блокувальним замком на задньому колесі. Під час спроби незаконного заволодіння скутером спрацює сигналізація. Модель оснащена надійною системою гальм, що гарантує безпеку в подорожі. Для запобігання відчуття дискомфорту під час поїздок вибоїнами виробник обладнав пристрій якісною амортизацією. Додатково скутер оснащений підніжкою та багажником.

YADEA S-WAY

Цей електроскутер економічний та безпечний для довкілля. Завдяки потужності двигуна 1500 Вт відрізняється високою маневреністю. Максимальна швидкість становить 45 км/год. Транспортний засіб обладнаний світловими сигнальними елементами, що забезпечить видимість під час руху.

Підходить не тільки для поїздки містом, а й бездоріжжям та сільською місцевістю. Прохідність досягається завдяки якісній колісній базі та системі амортизації. Пружинний тип дає змогу пом’якшувати вібрацію та удари. Пристрій складається з переднього дискового та заднього барабанного гальм.

Необхідну інформацію можна подивитися на панелі приладів зі світлодіодним дисплеєм: 

  • швидкість;
  • заряд;
  • вибрана передача;
  • пройдена відстань. 

Модель оснащена багажником та підніжкою. Для відновлення заряду батареї від розетки знадобиться 8 годин.

Segway-Ninebot E125S White

Модель лаконічного дизайну білого кольору максимально розганяється до 45 км/год. Витримує навантаження до 125 кг. Оснащена запасом ходу 140 км. Номінальна потужність двигуна становить 1300 Вт. 

Заряд батареї поповнюється за 4 години. Світлодіодні фари забезпечують широкий промінь світла та безпечну поїздку в темний час доби. Налаштовувати параметри роботи скутера пропонують із допомогою застосунку. Так ви можете заблокувати й розблокувати пристрій, подивитися інформацію про швидкість поїздки, заряд батареї, пройдену відстань. Зберігати речі можна під сидінням транспортного засобу, що представлений на allo.ua у Львові, місткість ємності становить 27 л. Модель оснащена заднім та переднім дисковими гідравлічними гальмами, вони забезпечують безпеку в разі екстремальної ситуації.