На тлі складної фінансової та економічної ситуації в країні багато українців намагаються заощаджувати якомога більше коштів. Проте вигідніше не просто відкладати, а й отримувати дохід. Відкрити депозит в банку України – означає знайти гарне джерело стабільного прибутку на майбутнє. Вклади можна робити як у гривні, так і в доларах або євро, але в першому випадку дохід буде більшим.

Коли клієнт звертається до банку з певною сумою для відкриття депозит, його спочатку ознайомлюють із наявними програмами. Потрібно визначитись із метою заощадження, терміном вкладу й іншими особливостями. На сайті Банку Львів є багато цікавих варіантів для тих, хто бажає зробити вигідні заощадження. Можна скористатися онлайн-калькулятором, щоб розрахувати доходи.

Якими бувають депозити

Пропозиції фінансових установ відрізняються за термінами, ставками щодо відсотків і іншими критеріями. Остаточний прибуток, який отримує клієнт, залежить від суми, яку він поклав на рахунок при його відкритті. Має значення також термін дії вкладу – це може бути як один місяць, так і рік. Варто попередньо визначити розмір доходу з урахуванням відсотків, умов та коштів, які хочеться використати для заощаджень. 

Банк може встановлювати мінімальну суму для відкриття того чи іншого вкладу. Найбільше доходу приносять строкові депозити, якщо клієнт забере гроші вже після завершення терміну дії. У деяких випадках це можна зробити й раніше, але тоді буде втрачено певну кількість нарахованих відсотків. Щоб отримувати більше, варто робити вклади в гривні – для національної валюти завжди найвищі ставки.

Перш ніж вибрати ту чи іншу пропозицію, варто подумати про можливість поповнення вже після відкриття. Вона є не завжди й не для всіх видів депозитів. Проте, якщо скористатися нею, можна збільшити остаточну суму. У будь-якому разі заощадження таким способом – можливість не просто зберегти свої кошти, а й отримати більше до завершення терміну дії або раніше. Крім того, це чудовий варіант отримання пасивного доходу.

Переваги депозитів у Банку Львів: чому варто відкрити

Щоб вибрати справді вигідний вклад, потрібно звернутися до відповідальної фінансової установи. Банк Львів завжди пропонує зручні варіанти для фізичних або юридичних осіб, адже має іноземний капітал і суворо дотримується міжнародних стандартів обслуговування. Вибрати один із депозитів від Банку Львів зручно завдяки таким особливостям:

  • щомісячна виплата відсотків. Саме так і формується стабільний пасивний прибуток – для його отримання достатньо просто відкрити вклад із відповідними умовами;
  • є програми з можливістю поповнення. Якщо скористатися ними, вдасться ще збільшити виплати за відсотками;
  • є пропозиції для людей похилого віку з невеликою мінімальною сумою для відкриття – всього 1 000 гривень або 50 євро чи доларів;
  • різні терміни для відкриття – від 1 місяця до року;
  • є вклад із постійним доступом до коштів будь-коли.

Якщо є питання, можна завжди скористатися консультацією менеджера Банку Львів.

Джерело: Сайт www.banklviv.com