Потаємна блискавка – це той особливий вид застібки, який дозволяє сховати спіраль, в результаті чого матимемо абсолютно функціональний шов, який і виглядає гарно, і дозволяє зручно одягати та знімати одяг, гарантуючи більш точне прилягання та більш скульптурний крій.

Проте не лише форма має значення, але і якість продукції, і блискавка тут не є виключенням, тому, плануючи закупівлю дійсно якісних потаємних блискавок, ознайомтеся з продукцією компанії «Молнія» https://molniya.com.ua/productcat/potainaia-molniia/, це український виробник якісної фурнітури для пошиття одягу та інших виробів широкого вжитку.

Сфера використання потаємної блискавки

Зазвичай такий вид застібки використовують лише для легких тканин, тобто це як натуральні тканини, такі як бавовна, шовк, льон, так і синтетичні, чи напівсинтетичні, які широко використовуються для пошиття:

  • Блузок
  • Суконь
  • Спідниць
  • Брюк
  • Леггінсів
  • Сарафанів

Останнім часом також даний вид блискавки знайшов своє застосування і при пошитті постільної білизни, адже він дозволяє зробити застібку абсолютно непомітною, що є особливо актуальним, коли постіль відшита з дорогої якісної тканини, і такі речі як явна застібка можуть зіпсувати загальне враження від виробу.

Потаємні блискавки від «Молнії»

Компанія «Молнія» виробляє найбільш популярний та затребуваний серед українських підприємств вид потаємної блискавки – це нероз’ємна пластикова блискавка, що має один замочок та може бути виконана у двох варіантах:

  1. Ущільнена – в якій для виконання стрічки використовуються поліестер, що дозволяє виготовляти цей вид застібки більш щільним та міцним
  2. Розріджена – стрічка якої виготовлена з нейлону, завдяки чому блискавка є більш м’якою, піддатливою та гнучкою

Будь-яка потаємна блискавка вимагає наявності спеціальної лапки для її вшивання – саме вона забезпечує максимально естетичне вшивання, що гарантує ідеальний зовнішній вигляд речі та найкращу посадку по фігурі.

Чи можна замовити власний дизайн потаємної блискавки

Компанія «Молнія», що спеціалізується на виготовленні блискавок різної конфігурації, пропонує не лише придбати готові варіанти виконання блискавок різних типів, але й завжди відкрита до кооперації із брендами та ательє щодо виготовлення іменних блискавок, або ж виробів з власним дизайном замовника. Широка палітра кольорів та сучасне обладнання цеху, а також лояльна цінова політика – обов’язково стануть причиною для тривалого співробітництва!

Стаття для виробника блискавок molniya.com.ua.