Велику кількість харчових добавок випускають щороку різні світові виробники. Впевненим лідером у цій галузі є бренд Thorne Research, який не тільки створює багато вітамінів, але й співпрацює з Олімпійською збірною США, підтримуючи таким чином здоров’я спортсменів. Пропонуємо дізнатись більше про історію бренда та досвід його роботи.

Історія популярності харчових добавок від Thorne Research

Компанія створена у 1984 році у Сіетлі. Першим продуктом, який вийшов під брендом Thorne Research, стала аскорбінова кислота. Через шість років плідної праці компанія змогла вийти на світовий ринок завдяки повноцінній довірі багатьох споживачів з різних куточків планети.

Наразі експорт налагоджений до країн Європи, Нової Зеландії та Австралії. Через розширення виробництва компанії довелось переїхати до Сендопонта. На сьогоднішній момент компанія змогла налагодити постачання продукції до багатьох куточків світу. Крім того, бренд тісно співпрацює з професійними спортсменами.

Важливим етапом розвитку компанії стало створення журналу Alternative Medicine Review, який побачив світ у 1996 році. Він виходить на постійній основі та досліджує роботи лікарів та фахівців з альтернативної медицини.

Наприкінці двадцятого століття компанія вирішила концентруватись не лише на виробництві харчових добавок для людей, але й для тварин. Такий крок дійсно став революційним, адже виробник почав пропонувати поживні речовини навіть для свійських тварин, що стало важливим етапом розвитку бренду.

У 2001 році компанія презентувала лінійку добавок MediClear. Ці засоби призначені для детоксикації організму, очищення шкіри та печінки. Споживачі позитивно оцінили ефективність такої лінійки, що чудово вплинуло на обсяги продажів продукції. Дослідницька база виробника постійно залучає інноваційні технології, що дозволяє створювати ефективні харчові засоби для підтримки здоров’я. Починаючи з 2013 року, компанія активно здійснює інвестиції у наукові проєкти, а також активно розширює зону експорту товарів у більше ніж 25 країн світу.

Переваги харчових добавок від Thorne Research

Компанія Thorne Research є відомим брендом, який спеціалізується на випуску харчових добавок для підтримки здоров’я та добробуту людей. Продукцію виробника відрізняють такі важливі переваги:

  • науковий підхід — всі продукти бренду базуються на наукових дослідженнях, що дозволяє виготовляти продукцію відповідно до найвищих стандартів;
  • натуральність — для виробництва БАДів використовують високоякісні інгредієнти, які проходять суворий контроль;
  • індивідуалізовані рішення — компанія пропонує не лише вітамінні комплекси, але й спеціальні добавки, спрямовані на підтримку окремих систем організму;
  • використання функціональних інгредієнтів — деякі добавки можуть містити екстракти рослин, ферменти або амінокислоти, які сприяють покращенню стану здоров’я тих чи інших систем та органів;
  • чудова репутація — продукція бренду має високу оцінку фахівців зі здоров’я, тож споживачі у всьому світі довіряють харчовим добавкам Thorne Research.

Асортимент харчових добавок Thorne Research

В асортименті бренду представлені вітаміни та мінерали, які дозволяють підтримувати загальний стан організму та поповнювати дефіцит корисних речовин в організмі. Лінійка бренду представляє широкий вибір всіх ключових нутрієнтів.

Крім цього, виробник пропонує харчові добавки, що містять антиоксиданти. Вони ведуть активну боротьбу з негативним впливом вільних радикалів та підтримують здоров’я клітин. Наприклад, альфа-ліпоєва кислота від Thorne Research допомагає усунути дію вільних радикалів та завадити розвитку багатьох захворювань нервової системи.

Також компанія пропонує велику кількість харчових добавок Омега-3. Вони сприяють здоров’ю серця, мозку та суглобів. Добавки містять як ейкозапентаєнову, так і докозагексаєнову кислоти. Таке поєднання забезпечує ефективну дію та розв’язання багатьох проблем зі здоров’ям. Вся продукція бренду відрізняється якістю, натуральністю та безпечністю.