На більшості підприємств, в офісах та установах згодом накопичується велика кількість документації. Рекомендовано для зберігання купити архівні стелажі, які забезпечують збереження паперів. Це прості, але в той же час надійні та практичні конструкції, що дозволяють розсортувати всі документи, розклавши по поличках.

Металеві стелажі для архіву допомагають оптимізувати робоче місце, створювати зручну класифікацію для документообігу. Їх встановлюють у бібліотеках, зберігають канцелярію та інші запаси друкованої продукції.

Хочете, щоб шафа архівна металева ефективно виконувала свої функції, тоді при виборі необхідно враховувати кілька важливих факторів і розібратися з особливостями різних моделей.

Для чого використовується архівний стелаж ?

Головна задача стелажів для архіву — забезпечення зберігання та швидкого доступу до документів, папок, ящиків, канцелярії, книг. Завдяки ретельному сортуванню паперів, оптимізуються робочі процеси установи, налагоджується логістика організації.

Конструкція с двостороннім доступом полегшує пошук необхідних предметів, а посилений каркас дозволяє містити величезні обсяги архівних документів, які підлягають тривалому зберіганню.

Де використовуються стелажі металеві архівні

Архівування документів використовується на багатьох підприємствах:

  • у медичних закладах;
  • в офісах та бухгалтеріях;
  • у сільському господарстві;
  • на заводах та підприємствах;
  • у структурах МВС, прокуратурі;
  • у торгових центрах та магазинах;
  • у комунальних та банківських установах.

Обладнане стелажами приміщення забезпечується вентиляцією, стійкими показниками вологості та температурного режиму.

На які моменти звернути увагу при підборі стелажа архівного високої якості?

5teQdA4IL4r60zpCut_DeYIFG8PtRy2914MR_Mj9imA7LvQ5xstEM0A6L1cwzQUpFgw0cFVAqCChvzXBQXtJNzrG4t2AlrQFP235XZ9MD95fycM5BkdYHNSd9nilPLf6MN9ba4hN1YCp0uYnMTxOPWQ

Щоб вибрати оптимальний варіант конструкції, слід продумати її розміщення відповідно до розмірів приміщення, а також зручність використання. Моделі класифікуються за способом встановлення:

  • стаціонарні — кріпляться до стіни або підлоги, наділені посиленою рамою, витримують високі навантаження;
  • мобільні стелажі — більш практичні, тому що дозволяють переміщати їх по кімнаті. Для цього під пересувні стелажі на колесах монтують спеціальні рейки, а рух забезпечується за допомогою механічного або електроприводу.

Архівні стелажі металеві пересувні актуальні у великих архівах, оскільки потребують складної системи. Потрібна рівна підлога, прокладання додаткових комунікацій. У той же час, мобільний архівний стелаж економить простір, унеможливлює доступ до документів сторонніми особами.

Крім того, при виборі варто звернути увагу на фарбування, вантажопідйомність, додаткові функції: регульовані опори, висувні полиці, підсвічування.

Якщо ви шукаєте стаціонарні або розсувні стелажі для архіву, але не можете визначитися з моделлю, звертайтесь до фахівців УХЛ-МАШ. Менеджери-консультанти допоможуть купити підходящий варіант відповідно до вимог підприємства.

Як купити стелаж архівний в Україні

Співпраця з виробником — це вигідно, зручно та надійно. Ви заощаджуйте час, гроші та отримуєте гарантовану якість, обслуговування, допомогу в установці. Якщо в компанії налагоджена логістика, сучасне обладнання та команда фахівців, тоді вам забезпечена оперативність виконання проектів будь-якого масштабу.

Щоб придбати пересувні архівні стелажі або стаціонарні конструкції, достатньо подати заявку на сайті УХЛ-МАШ і не витрачати час на подорожі магазинами. Просте та швидке оформлення в інтернеті не займе багато часу, а доставка замовлення прибуде вчасно.