Зголодніли та бажаєте поласувати смачненьким? До вас прийшли друзі, збираєтесь влаштувати вечірку та потрібний гарний перекус? Повернулись додому, а в холодильнику порожньо? В кожній ситуації вас врятує замовлення піци у Вінниці https://la.ua/vinnytsya/. Послуга доступна з 10 години ранку до 22 години вечора у будь-який день тижня. Швидкість доставлення залежить від адреси у місті, але завжди не перевищує 59 хвилин.

Подивитись, яку піцу придбати, ви можете на https://la.ua/vinnytsya/. Широкий асортимент дозволяє кожному обрати рецепт, який йому найбільше до вподоби. Є пропозиції з м’ясною чи рибною начинкою, а є для вегетаріанців. Щоб створити замовлення, достатньо скористатись сайтом Ла П’єц. Зверніть увагу — ви можете обрати ароматну піцу, приготовану в печі на дровах. Меню також включає смачні салати, напої.

Яку піцу обрати?

Вибір залежить суто від ваших побажань. Це може бути рецепт, який полюбляєте ви, ваші діти, близькі, друзі. Для замовлення доступні понад десяти різновидів смачної піци, у тому числі:

  • соковита «Джовеліна», що наповнена куркою, баварськими ковбасками, корнішонами, червоною цибулею, сиром моцарела;
  • «Італіана» з моцарелою та куркою, печерицями й томатами чері, соусами песто та бешамель;
  • дуже сирна «Кватро формаджі», начинка якої включає чотири сорти сиру — пармезан, рікота, моцарела, дорблю;
  • фірмова «Ла П’єц», в рецепті якої є шинка та італійський делікатес прошуто, ковбаски баварські й моцарела;
  • з ананасами, оливками, кукурудзою, сиром та курячим філе «Гавайська»;
  • «Аль сальмоне», в якій додається філе лосося та моцарела;
  • ситна «Цезаріо» з куркою, перепелиними яйцями, моцарелою, томатами, хрустким листям салату Айсберг.

Ще в асортименті запропоновані такі популярні рецепти, як «Карбонара», «Чіполла», «Перероні», «Капрічоза», «Діабола», «Салямі», «Парма», «Панчетта», «Маргарита» та не тільки. Повний перелік смачного меню ви завжди знайдете на сайті.

Зробити онлайн замовлення піци

Перейдіть в онлайн-каталог. Оберіть піцу, яку хочете отримати та додайте її у кошик. При цьому ви можете збільшити вагу порцій, обравши інгредієнти. В заявці вкажіть ім’я з номером телефону, щоб з вами зв’язався оператор. Також вкажіть адресу доставлення у Вінниці. Потім оберіть спосіб оплати, який є для вас найзручнішим. Якщо це готівка та вам потрібна решта, вкажіть суму решти та кур’єр її вам обов’язково віддасть.

Зверніть увагу на наявність акційних пропозицій, пов’язаних з першим замовленням, днем народження, оформленням замовлень в спеціальні дні, долучанням друзів, замовленням чотирьох піц одразу та ін.. Ще для тих клієнтів, хто бажає підтримати ЗСУ, є можливість замовити «віртуальну» піцу й долучитись до волонтерського руху нашої країни.