На жаль, рано чи пізно, але будь-хто з людей неодмінно зіштовхується з необхідністю організувати похорон знайомої або близької людини. Цей процес надзвичайно болісний і чуттєвий, передбачає при цьому дуже багато різних моментів, які обов’язково треба врахувати. Особливо проблематично вирішити цю задачу, якщо близька людина померла закордоном.

Саме тому у подібних випадках краще за все звернутися до спеціальних служб, які допоможуть вам у цей скрутний час, забезпечуючи організацію поховання у традиційному форматі або у вигляді кремації. Які ціни на кремацію в Польщі та в чому суть послуги – саме про це і піде мова надалі.

Що таке кремація

Даний вид поховання є альтернативним захороненню тіла. Останнім часом саме він вважається найбільш актуальним у всьому світі. У Польщі ця послуга також є досить поширеною, в тому числі, і для громадян з інших країн.

Сам процес передбачає спалювання тіла померлої людини до стану попелу. Відбувається він у спеціальній печі за надзвичайно високих температур. По завершенню процедури зазвичай залишаються лише кістки та частини імплантів, які пізніше подрібнюються до стану піску в спеціалізованому апараті.

Що потрібно знати про кремацію в Польщі?

Для Польщі даний вид поховання є цілком законним, а сам процес може організовуватися як до похорон, так і після них. Проте для здійснення процедури неодмінно має бути офіційний дозвіл родичів померлого. 

Окрім цього, треба також відзначити і деякі правила, які чітко прописані спеціальними службами. Перш за все, тіло покійника має лежати у герметичній труні без наявності елементів з пластику, металу чи скла. Також до поховання рекомендовано видалити всі імпланти, які можуть принести шкоду персоналу закладу у процесі спалювання тіла. 

Як дізнатися про ціну послуги з кремації у Польщі?

Формування вартості послуги передбачає врахування багатьох факторів, кожен з яких надзвичайно важливий. Перш за все, неодмінно береться до уваги регіон, де буде проходити процес, і в деяких випадках – навіть місто. Враховується і розташування крематорію, де замовлено проведення цієї послуги. 

Остаточну ціну складає:

  • формат послуг самого закладу;
  • перевезення тіла до крематорію;
  • консультативні заходи з приводу правильного вибору труни;
  • установки труни в крематорії;
  • видача офіційного документу, який підтверджує акт здійснення кремації.

Окрім того, на вартість також можуть впливати і деякі інші моменти. До них відносять різні додаткові послуги, які дуже часто замовляються родичами померлої людини. Це може бути, до прикладу, організація прощальної церемонії для рідних та друзів, перевезення гостей спеціальним транспортом, замовлення труни з більш вартісних матеріалів, придбання різних ритуальних атрибутів та багато чого іншого.

Дізнатися, скільки буде вартувати процедура кремації можна на сайті ритуального бюро Сremation.Мilinskiy. Для цього треба лишень написати прямо на сторінці сайту, або ж зателефонувати до нашої служби за вказаними номерами телефонів.

Як замовити послугу кремації у Польщі через Сremation.Мilinskiy?

Наше бюро завжди готове допомогти тим, хто потрапив у скрутне становище на будь-якій частині території країни. Ми пропонуємо широкий спектр послуг, включно з консультаціями з приводу питань, які найбільш цікавлять іноземних громадян, а саме:

  • вартість кремації;
  • оформлення відповідних документів;
  • особливості перевезення урни з прахом через польсько-український кордон;
  • ціна послуг крематорію у Польщі.

Високий рівень сервісу, професіоналізм та чітка організація всіх етапів послуги – завжди у нас у пріоритеті, а тому ви можете бути впевнені у нашій компетенції.