Відкрийте для себе нашу унікальну лінійку шампунів для брів, які є ключовими для підтримки здоров’я та блиску ваших брів. Продукт ідеально підходить для всіх, хто хоче зберегти природну красу і здоров’я своїх брів. 

Шампунь для брів був спеціально розроблений для дбайливого очищення, живлення і зміцнення волосків брів. Наш продукт незамінний в щоденному догляді. Доступний в різних формулах, наш шампунь підходить для всіх типів волосин, забезпечуючи ніжне очищення і інтенсивне живлення. Багатий поживними речовинами і зміцнюючими інгредієнтами, він допомагає підтримувати оптимальний стан брів, роблячи їх більш гнучкими і стійкими до пошкоджень.

Що таке шампуні для брів і для чого їх використовують?

Назва говорить сама за себе – це шампуні, але для брів. Хоча деякі дерматологи можуть стверджувати, що вони взагалі не потрібні (і що звичайного миття обличчя буде достатньо), спеціальні засоби для миття брів можуть допомогти зруйнувати відкладення, які накопичуються у бровних волосках. Засоби для очищення також чудово підходять для відрощування брів, якщо вони виглядають трохи рідко, оскільки деякі містять такі інгредієнти, як біотин, які стимулюють ріст волосся.

Косметика, яка використовується під час укладальних процедур навколо очей, повинна відповідати найвищим вимогам безпеки, запобігати роздратування, дбайливо очищати і доглядати за цими чутливими ділянками. У цій категорії ви знайдете шампуні, склад яких ретельно розроблений, завдяки чому вони ефективно видаляють забруднення і готують волосся і шкіру до подальшого укладання.

Який шампунь для брів вибрати? 

Зараз представлені шампуні для брів від відомих і шанованих виробників косметичної галузі. Вони створюють високоякісну продукцію з ретельно розробленим складом і зручною формою нанесення – щоб робота проходила без проблем, а клієнти були задоволені досягнутими результатами. 

Ось що рекомендують професіонали:

  • Пінний шампунь для очищення брів – його легка формула не дратує чутливу область навколо очей, а ніжна піна легко наноситься, ефективна і приємно пахне. Шампунь-пінка для брів – надзвичайно добрий косметичний засіб, нанесення якого полегшується спеціальною помпою.
  • Знежирювач для брів – його універсальне застосування робить його універсальним продуктом, який обов’язково повинен бути у вашому салоні. Його можна використовувати для зняття фарбувальної і укладальної косметики, видалення забруднень і зайвого жиру, а також перед фарбуванням. Завдяки вмісту цінних вітамінів доглядає за волоссям і шкірою навколо очей.
  • Детоксикуючий шампунь для брів – володіє фунгіцидними і антибактеріальними властивостями, ефективно виводить токсини, при цьому є надзвичайно делікатним і безпечним косметичним засобом.