Труси боксери набули поширення завдяки універсальності та зручному крою, який дозволяє їх комфортно носити без обмежень за віком та статурою. Боксери відшиваються як з натуральних тканин (бавовни та бамбука), так і з еластичних з додаванням еластану. Кожна модель має свої переваги, які ми розглянемо нижче.

Тим, хто ще не знає, де купити оптом бавовняні труси боксери, рекомендуємо заглянути на сторінки інтернет-магазину INDENA.

Особливості бавовняних трусів боксерів

Білизна з бавовни повністю натуральна і це вважається її основною перевагою. Тонкі м’які волокна не викликають подразнення на шкірі, комфортні в будь-яку пору року. Однак бавовняні труси боксери позбавлені еластичності, що не дозволяє їм забезпечувати прилягання по фігурі. Через це вони можуть бути помітні під тонкими тканинами штанів.

Ще одна особливість бавовняних трусів боксерів — деформація після численних прань. Зміна форми особливо помітна за недотримання температурного режиму прання.

Зі сказаного вище нескладно зробити висновок, що натуральні бавовняні труси боксери варто купувати оптом для ситуацій, коли вільна посадка допустима. Наприклад, як одяг для сну чи дому.

Переваги бавовняних трусів боксерів з еластаном

Справедливо буде відзначити, що еластан — це не окремий вид тканини, а волокна, які поєднуються з натуральними при виробництві комбінованих тканин. Еластан може бути в бамбукових, шовкових, віскозних і бавовняних трусах боксерах. Еластан часто називають лайкрою або спандексом.

Волокна еластану, які додаються в бавовняні труси боксери, виготовляються з поліуретану, що дозволяє їм мати фізичні властивості схожі з гумою на базі каучуку.

Здатність еластану до розтягування та повернення до колишньої форми дозволяють бавовняним трусам боксерам мати щільніше прилягання, бути непомітними під одягом та вигідно підкреслювати силует. Така спідня білизна зберігає тактильні властивості бавовни, але добре переносить прання, не деформується і не вимагає прасування. Серед переваг варто відзначити стійкість до зносу, невелику вагу, легкість, достатню щільність. Білизна буде зручна у повсякденному житті та активному занятті спортом. Порівнюючи натуральну бавовну з комбінованою тканиною, більше переваг має білизна з еластаном.