Серед величезного різноманіття японських страв суші займають лідируючі позиції. Відмінною альтернативою класичному рецепту є гарячі суші. Про те, як їх готувати і які інгредієнти для суші потрібні, згодом.

Все для приготування суші можна замовити на сайті «Плюс – Пак Україна» гуртом: https://plus-pack.com.ua/ua/g112670119-produkty-horeca. Купити продукти для суші можна напряму від виробника, що гарантує їх відмінну якість та невисоку вартість. Все для суші вигідно придбати оптом ресторанам, кафе та іншим закладам громадського харчування. Продукція завжди в наявності, свіжа та має відмінні смакові характеристики.

Все для приготування суші: основні інгредієнти

Щоб приготувати цю японську страву можна придбати обов’язкові та додаткові інгредієнти. Все для приготування суші має бути свіжим та якісним. 

В першу чергу для будь-якого виду страви варто придбати японський рис, який має відмінну клейкість, що дозволяє зберігати форму продукту. До того ж рис заправляється рисовим оцтом для отримання пластичних суші.

Більшість страв має у своєму складі різні сорти риби та загортаються у сушені водорості.

Які інгредієнти для гарячих суші варто купити

Гарячі суші смажаться в спеціальному клярові та готуються за технологією «темпура». Купити інгредієнти для гарячих суші варто в одному місці. Окрім основних інгредієнтів необхідно приготувати спеціальну суміш з рисового борошна та крохмалю, до якого додається яйце та холодна вода і сіль.

Закручені вже суші після їх приготування кожен занурюють в кляр та обсмажують з обох сторін. Готувати такі суші зручно на сковорідці-вок. Зайвий жир від кляру добре вбирає паперовий рушничок.

Де краще купити продукти для суші

Для власників закладів харчування різного рівня вигідно купити продукти для суші оптом напряму від виробника. Таким чином можна заощадити кошти та придбати продукцію, яка відповідає всім нормам та стандартам якості.

Листи норі мають еластичну текстуру та рівномірний колір, притаманний водоростям. Його пакують по 50 штук. Додатковими інгредієнтами для гарячих ролів є соуси, васабі та маринований імбир. Соуси краще купувати у пластикових каністрах, в яких так зручно зберігати продукт. Така продукція герметично упакована, що дозволяє максимально зберегти смак та свіжість інгредієнтів. На кожній пачці є етикетка державною мовою.