У наші дні важко уявити собі жіночий гардероб, у якому взагалі не було б такої спідньої білизни, як бюстгальтер. Володарки пишних грудей в принципі не можуть обійтися без цього виробу. А дівчата з «одиничкою» активно використовують таку білизну не так для підтримки, як для надання форми, а також візуального збільшення розміру.

І звичайно ж, ніхто не скасовував зовнішню привабливість та еротичність жіночої спідньої білизни. Тож власники роздрібних торгових точок не дарма шукають постачальника, який гарантує, що його ціна на гурт буде максимально вигідною, а якість продукції – високою. Таким є магазин Dolce Noche, що пропонує такі аксесуари для бюстгальтера, як бретелі гуртом: https://dolche-noche.com/ua/g12586075-aksescuary-dlya-byustgaltera. Останні, до речі, просто незамінні. Брітель можна використовувати для заміни зношеної або для створення нового образу. Ми розповімо, які брітельки можна знайти, а купити їх оптом завжди можна на сайті «Дольче Ночі».

Брітель, бретелі, брітельки: незамінний аксесуар для бюстгальтера

Хоча назви можуть відрізнятися, всі брітельки є еластичною стрічкою з пластиковими кріпленнями й регульованою довжиною. Однак на цьому загальні риси закінчуються. Сучасні бретелі можуть бути:

  • однотонні;
  • принтовані;
  • виготовлені із прозорого силікону;
  • прикрашені стразами, бантами, намистинами.

Крім класичної практичної брітелі, в «Дольче Ночі» можна знайти і естетичніші, привабливі варіанти. Вони ще більш різноманітні та можуть мати складну конструкцію, що робить їх ближчими до еротичної спідньої білизни, ніж до повсякденної.

Купити бретелі для бюстгальтера гуртом у «Дольче Ночі»

Очевидно, що навіть дуже химерна брітель недорога, ціна на неї буде доступна кожній жінці, навіть якщо йдеться не про опт. Як правило, виробляють брітельки за кордоном. І, теоретично, купити їх можна великим гуртом безпосередньо там. Але чи варте воно того? Перше замовлення завжди буде «котом у мішку», якість і навіть зовнішній вигляд можуть відрізнятися від заявленого. Крім того, шлях займає місяці, що потребує ретельного планування роботи магазину. Але й це може не допомогти, адже затримки в дорозі дуже ймовірні.

Тому найвигідніше купити бретелі вже у місцевого постачальника Dolce Noche. У цьому випадку ви можете точно дізнатися, що саме берете, а також отримаєте замовлене через пару днів.