Таке обладнання як електричний привід є незамінною частиною сучасної промисловості. Залежно від виконання та комплектації, подібна техніка зустрічається як на виробництві, так і в сільському господарстві, будівництві тощо. Особливо виділяються вибухозахищені моделі обладнання, серед яких електродвигун 2ВР, електродвигун 3ВР. В Україні добре представлені двигуни серії 2В.

У цій статті ми поговоримо про переваги згаданої продукції. А купити електродвигун 2В та інші вибухозахищені моделі в Україні можна від виробника. Наприклад, через каталог ТОВ «Електродвигун» – https://motory.in.ua/ua/g1622796-vzryvozaschischennye-elektrodvigateli. Крім гарантованої якості, двигун 2ВР цієї компанії відрізняє ще один плюс: ціна від виробника.

Що таке електродвигун 2В, електродвигун 2ВР та 3ВР ТОВ «Електродвигун»

Двигуни серії 2В є вибухобезпечними трифазними приводами асинхронного типу. Вони можуть мати маркування 2В, 2ВР чи 3ВР. При цьому «В» позначає вибухозахищеність, а «ВР» вказує, що крім вибухобезпеки, пристрій відрізняється виготовленням для рудничних робіт.

Основними перевагами електродвигунів цього типу є такі особливості:

  • міцний важкий корпус;
  • максимальний рівень захисту від пилу та вологи
  • високий коефіцієнт корисної дії;
  • стійкість до перепадів температури;
  • простота в роботі та монтажі;
  • тривалий термін експлуатації.

Однак головною перевагою електродвигуна 3ВР або 2ВР залишається здатність безпечно працювати у вибухонебезпечному середовищі. За допомогою цього обладнання можна підключати насоси, ліфти, вентилятори, компресори та іншу техніку, що працює у шахтах, виробничих цехах, комунальних тунелях. Причому електродвигун 2В насправді не буде джерелом небезпеки спалаху чи вибуху.

Купити двигуни серії 2В в Україні за ціною виробника

В Україні легко купити двигун серії 2В. Врешті-решт існує ТОВ «Електродвигун», компанія, яка спеціалізується на виготовленні приводів типу 2ВР, 3ВР. Електродвигуни цього бренду надійні, доступні та довговічні. Крім того, вартість двигунів 2ВР залишається максимально вигідною. Адже ціна – від виробника. Також, співпрацюючи з даною компанією, ви можете домовитись про гурт. До того ж виробник завжди має всі комплектуючі, які можуть знадобитися для ремонтних робіт або технічного обслуговування електродвигунів різних типів.