Обираючи форму нігтів в першу чергу варто зважати на форму самого нігтьового ложа, щоб манікюр мав гарний вигляд. Правильно підібраний варіант подовжить пальчики та зробить руки елегантними. 

В роботі майстер будь-якого рівня має використовувати тільки якісні матеріали та пристрої, які можна замовити в Україні, відвідавши інтернет-магазин Million Nails: https://million-nails.com.ua/ua. На сайті представлений величезний асортимент сертифікованих товарів для манікюру оптом і в роздріб, які можна купити напряму від виробника за приємною вартістю. Все для манікюру вигідно придбати починаючим майстрам і професіоналам.

Які форми манікюру сьогодні актуальні для довгих та коротких нігтів 

Обираючи форму для нігтів на коротку довжину варто обирати квадратний чи овальний манікюр. Згідно з правилами для досягнення гармонійного вигляду овальних нігтів їх вільний край має повторювати лінію зростання кутикули. До того ж вона вважається практичною. М’який квадрат має згладжені куточки й ідеально підходить для жінок з тонкими та довгими пальцями. Гострий квадрат менш практичний, але він також має попит. 

Для довгих нігтів ідеально підходить мигдалеподібна форма, яка підкреслює красу нігтьового ложа. На ній зокрема майстри створюють неймовірні шедеври. Її можна злегка загострити або зробити овальною. 

Ще однією популярною формою є балерина, яку носять модниці з довгими нігтями. Вільний край до кінця злегка звужується. Для тих, хто любить бути завжди в центрі уваги можна носити стилети, які зовні нагадують гострі кинжали.

Де краще замовити все для манікюру 

Намагаючись задовольнити запити клієнтів кожен майстер має мати під рукою широкий арсенал штучних покриттів, декору, інструментів та різних пристроїв. Все для манікюру краще придбати в одному місці, заощадивши час та гроші, адже замовлення оптом дає суттєву вигоду. 

Вся продукція повинна мати сертифікати якості, що свідчить про відповідність її міжнародним стандартам та нормам. З якісними товарами можна сміливо експериментувати, не переймаючись за результат і процес носки манікюру. Обираючи форму нігтів варто зважити її сумісність з дизайном, оскільки від цього параметру залежить загальне сприйняття манікюру. Вибір різновиду залежить від способу життя модниці, її стилю та характеру, але в будь-якому випадку манікюр має виглядати гармонійно.