Locator Вінниця аналіз документів забудовника при придбанні квартирианаліз документів забудовника при придбанні квартири Вінниця

аналіз документів забудовника при придбанні квартири у Вінниці ціна від 1000 грн

1
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Малик Олександр Володимирович

    вулиця Миколи Оводова, тел. 0 (96) 109-76... показати
    вулиця Миколи Оводова, 29а, тел. +380(96)109-76-08 детальніше

    аналіз документів забудовника при придбанні квартири1000 ₴

    Адвокат у Вінниці спеціалізується на сімейних спорах, спорах з приводу нерухомості, адміністративних спорах, спорах у справах про адміністративні правопорушення, трудових спорах, митних і податкових..

Коротко про аналіз документів забудовника при придбанні квартири у Вінниці (Вінницька)

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу аналіз документів забудовника при придбанні квартири, розташовані у Вінниці (Вінницька). Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Малик Олександр Володимирович , який розташований на вул. Миколи Оводова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу аналіз документів забудовника при придбанні квартири.

  • Скільки у Вінниці є закладів, які надають послугу "аналіз документів забудовника при придбанні квартири"?

    За даними Locator.ua у Вінниці послугу "аналіз документів забудовника при придбанні квартири" надають 1 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "аналіз документів забудовника при придбанні квартири" у Вінниці?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу аналіз документів забудовника при придбанні квартири, перейдіть на сторінку послуги "аналіз документів забудовника при придбанні квартири у Вінниці" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "аналіз документів забудовника при придбанні квартири" у Вінниці?

    Ціни на послугу "аналіз документів забудовника при придбанні квартири" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. За нашими даними, ціни на послуги у Вінниці починаються з 1000 грн. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "аналіз документів забудовника при придбанні квартири у Вінниці".

  • Послугами яких у Вінниці краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Малик Олександр Володимирович.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

аналіз документів забудовника при придбанні квартири у Вінниці

аналіз документів забудовника при придбанні квартири за районами Вінниці: