Locator Вінниця Спортивні та тренажерні заливулиця Соборна Спортивні та тренажерні зали на вулиці Соборна Вінниця

Спортивні та тренажерні зали на вулиці Соборна у Вінниці

1
  • Лига Олимпийские резервы СК Авангард

    вулиця Соборна, тел. 0 (43) 267-12... показати
    вулиця Соборна, 1, тел. +380(43)267-12-59 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Лига Олимпийские резервы СК Авангард знаходиться у Вінниці, вулиця Соборна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 21:00.

Коротко про спортивні та тренажерні зали на вулиці Соборна у Вінниці (Вінницька)

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані на вулиці Соборна у Вінниці (Вінницька). Locator відомо про одна спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких Лига Олимпийские резервы СК Авангард , який розташований на вул. Соборна. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Скільки Спортивні та тренажерні зали на вулиці Соборна у Вінниці?

    За даним Locator на вулиці Соборна у Вінниці ведуть діяльність 1 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі на вулиці Соборна у Вінниці?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали на вулиці Соборна у Вінниці: Лига Олимпийские резервы СК Авангард.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали на вулиці Соборна у Вінниці?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали на вулиці Соборна у Вінниці і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали на вулиці Соборна у Вінниці?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали на вулиці Соборна у Вінниці краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Лига Олимпийские резервы СК Авангард.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали у Вінниці

Спортивні та тренажерні зали за районами Вінниці: